A leírás

2009.10.19. 10:47

 THE FIXER

 

 A The Fixer egy 2007-ben indult brit televíziós dráma sorozat, mely az ITV-n futott. A történet egy ex-kommandósról szól, aki a brit különleges erőknél szolgált. A leszerelése után, hazatérve megölte a nagynénjét és nagybátyját, ami miatt a rendőrség letartóztatja. A börtönben megkeresi egy ismeretlen fickó, aki szabadságot ígér, ha beáll egy titkos rendőrségi egységbe a kormány által támogatott bérgyilkosként, aki azért felel, hogy olyan bűnözőket és áruló rendőrtiszteket állítson félre, akiket a törvény nem tud letartóztatni.

 Az első epizód 6.65 millió nézőt hozott, ami átlagosnak mondható, majd a második már csak 5.2 milliót. Az utolsó rész 3.84 millió nézőt vonzott. A második évadra hat részt rendeltek be, amit a magas szavazatnak köszönhetnek, mégis csak 4 millió alatti nézettséget hozott 2009 szeptember 1. és október 6. között.

Az első évad dvd-kiadása az Egyesült Királyságban 2008. ápr. 11-én jelent meg, amely a hat részen kívül a kulisszák mögé is betekinthetünk. A második évad dvd-megjelenése 2009. okt. 12-én volt.

 

Az adatokat a http://en.wikipedia.org/wiki/The_Fixer_(TV_series) oldalról vettem.

A bejegyzés trackback címe:

https://thefixer.blog.hu/api/trackback/id/tr891459926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása